E-Liquid Container Etiketter UK– TPD Certificeret Vape-etiketter

brugt mens gravid såvel som amning periode , af personer under 18 år eller af nogen person allergisk over for propylenglycol eller glycerol. ” Følg dette med rådgivning om vedligeholde pakke i en mørk, cool og også tør atmosfære , væk fra børn og også kæledyr .

Afvikles med en forsigtighed for at rengøre underarme såvel som hænder meget godt, hvis du kommer ind i kontakt med komponenter i container. Eksponering for øjne er skadelig , skyl med vand, hvis emnet kommer ind øjne. Bortskaf sikkert og fornuftigt, så indstillingen miljø Når leder efter medicinsk rådgivning , skal du emne materiale tag tilgængelig . Vape Upkeep Tips , skyll munden ud, tag produktemballage og også gå med hurtig klinisk vejledning . .

Sted en wellness forsigtighed på pakke nævner at produkt har nikotin deri, som er en ekstremt vanedannelse forbindelse .

Afhængig af land nation nationen flasken skal yderligere være noteret med a trykt taktil trekantet ikon.

Hvis du blot gå en trin ad gangen såvel som ikke panik over alt hvad faktisk skal gøres, alt af ovenstående virkelig er ikke så negativ. Det er bedst, ikke desto mindre, ikke at vente indtil indtil ellevte time når forskellige andre ellevte time sælgere vil helt sikkert have gjort det samme ting . Få en løbende start, som faktisk angiver at du skal gøres allerede med dine tags samt produktemballage ændringer . Det er april ikke desto mindre, og også maj er bare rundt om hjørnet . bekymring over alt hvad har skal gøres. Hent et hoved begynd , som faktisk betyder at du burde gøres i øjeblikket med dine tags og også emballage justeringer.

Tid vil helt sikkert informere hvilke forordninger og også regler bliver irreversibel inventar , endnu for nu er der ingen forskellige andre alternativ dog til overholde med nye ordrer. Det er ikke så svært at forstå hvad der er opfordret til, hverken det hårdt, selvom meget mere dyr til implementere den nye politikker . A Beginners Guide to Vaping for The First Time med, forbliver rolig , og vil du være stand og også fin til for mange komponent, vedligehold sælger e- cigaretter såvel som e-væsker uden forstyrrelse.

De bekymre om hvordan til identificere og pakke deres e-væsker overholde forordninger udstedt af TPD. At hjælpe glatte peger lidt ud, lige her ‘s en beskrivelse af, hvad du skal gøre for at lave din e-væske flaske labels TPD certificeret:


Følg dette med nikotin webindhold, som er afhængig af sejhed af den e-væske, der undersøgt , og også normalt, det skal være defineret i mg / ml. Privat produktemballage til e-væsker skal at have mærkenavnet sammen med en liste for ingredienser> komponenter som er indeholdt i e-væsken. Endelig punkt du kræver at gøre er at sætte en sundhed forsigtighed på plan siger at e-væsken har nikotin i det, som er meget vanedannende, såvel som anbefales ikke anbefalet at markedsføres til ikke-rygere.

You Might Also Like